terug naar vorige pagina

Bloemisten

Mensen brengen om uiteenlopende redenen een bezoek aan jouw bloemenwinkel. Om een moment te vieren, voor een geschenk aan de ander, aankleding voor thuis maar ook om te gedenken en uiting te geven aan rouw. Zoveel verschillende redenen, maar allemaal vanuit gevoel en emotie. Voor veel van deze verschillende momenten is er iets te vinden in de collectie van Liefs van Hilde, met uitstek voor de liefde en rouw. Ze horen bij elkaar en toch noem ik ze beiden even apart.

Liefde. Uiting geven aan liefde kan heerlijk spontaan zijn. Puur om de ander te laten weten dat er aan hun wordt gedacht, dat zij een speciaal plekje hebben in je hart. Daarnaast geven wij als mens, juist bij het vieren van speciale dagen, graag uiting aan ons gevoel.

Rouw. Na een overlijden geven veel nabestaanden uiting aan hun emoties met bloemen. Zo komen de nabestaanden voor bloemwerk naar jou. Samen bespreken jullie wat de wensen zijn, je adviseert in de verschillende betekenissen van de bloemen en de kleuren om er zo een mooi geheel van te maken. Als bloemist heb je hierin een begeleidende rol en in overleg met de nabestaanden vormt dit zich tot een geheel naar eigen wens gemaakt rouwbloemwerk.

Wat kan Liefs van Hilde hierin voor jou betekenen?
Binnen de collecties van Liefs van Hilde vind je verschillende producten die symbolische betekenis geven aan al deze momenten van het leven. Naast de bestaande producten zal in 2021 er ook een wenskaartenlijn gelanceerd worden. Hierover houd ik je via Instagram & Facebook uiteraard op de hoogte.

Welke artikelen passen hierbij?
Om een goed beeld te krijgen waar de verschillende collecties en merken voor staan, raad ik je aan om een kijkje te nemen in de winkel, bij rubrieken en merken. Naast de bestaande collecties is er ook de mogelijkheid tot maatwerk. Voor vragen over de collecties of maatwerk  mag je altijd contact met mij opnemen, kijken we samen wat het beste aansluit bij jouw wens.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Volg LiefsvanHilde

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde