terug naar vorige pagina

Edelsmid en juwelier

Vanuit Liefs van Hilde vertegenwoordig ik twee verschillende sieradenmerken. Beiden grotendeels gericht op gedenken, maar vooral bij het Royolz Jewellery  merk je de verschuiving van de vraag naar vingerafdruksieraden bij andere momenten in het leven. De momenten om het leven te vieren. Edelsmeden en juweliers, beiden hebben jullie je eigen expertise. Samen dragen jullie een overkoepelend streven: emoties en herinneringen symboliseren in sieraden. Hoe hieraan vormgegeven wordt, dat is voor ieder van jullie anders, volgens eigen visie en aanbod.

Hoe kunnen we samenwerken?
Met het aanbod van en de mogelijkheden met de technieken kan ik op verschillende manieren van betekenis voor je zijn. De meest voorkomende optie is dat je via mij aansluiten bij de merken Royolz Jewellery of LoveUrns. Daarnaast kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden qua maatwerk of, altijd leuk om te doen, jouw eigen collectie produceren.

Als eerste het merk Royolz Jewellery.  Een merk dat sieraden vervaardigt volgens een uniek concept met een open vingerafdruk. Een merk dat in beweging is en zich constant door ontwikkelt. Sinds eind 2019 hebben we zelfs de mogelijkheid tot een verdiepte vingerafdruk en het verwerken van een vingerafdruk op 180 graden. Verkooppunt worden? Als vertegenwoordiger adviseer en ondersteun ik je graag omtrent de mogelijkheden.

Maatwerk of vervaardigen van eigen collecties?
Als er zoveel mogelijkheden zijn omdat de techniek en de kennis binnen handbereik is, dan is samenwerken en elkaar voorthelpen toch super mooi. Momenteel werk ik al met verschillende partijen samen. Binnen deze samenwerkingen gaat het om het leveren van een compleet sieraad of een specifiek onderdeel van een sieraad. Dit kan als gegoten model of geheel afgewerkt model zijn. Dit is geheel afhankelijk van de vraag van het bedrijf.

Edelmetalen
Het bewerken en vervaardigen van (onderdelen) sieraden is mogelijk in verschillende edelmetalen en verschillende bewerkingen.
Zilver, gerodineerd zilver, GeelGoud, RoseGoud, WitGoud 14krt of 18krt.

Vingerafdruk nemen?
Op vele verschillende momenten in het leven geven mensen door het uitwisselen of overhandigen van sieraden uiting aan hun gevoel. Het aanbod in sieraden mét een vingerafdruk wordt hierbij dan ook steeds groter. Vooral bij trouw en rouw merk ik dat de waarde van de vingerafdruk van steeds grotere betekenis is geworden. Hoe beter de kwaliteit van de vingerafdruk, hoe mooier het sieraad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag kijk en denk ik met je mee welke oplossing het beste past bij jou en jouw manier van werken.

LoveUrns TreasureLine – assieraden
Binnen het merk LoveUrns is er een eigen as-sieraden lijn. Gemaakt met liefde en met een focus op het creëren van prachtig eenvoudige ontwerpen. Alle sieraden uit deze lijn zijn gemaakt van 925 Sterling Silver. Elk sieraadstuk vertegenwoordigt emoties en duidt op een inherente betekenis. Een zeer uitgebreide collectie op het gebied van gedenken voor mens en dier. Wear your love – Draag je liefde™.

Welke manier van samenwerken past bij jouw onderneming?
Hierop is geen standaard antwoord en dit kunnen wij het beste samen bespreken. Er zijn net zoveel oplossingen als er vragen zijn, samen kunnen wij er vast onze weg in vinden. Nieuwsgierig wat de mogelijkheden en voordelen voor jou en jouw bedrijf kunnen zijn? Neem dan contact met mij op zodat we dit samen kunnen bespreken.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Volg LiefsvanHilde

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde