terug naar vorige pagina

Kantoor- boekhandel

Als kantoor – boekhandel komen mensen naar je winkel voor uiteenlopende zaken. Naast de praktische kantoorartikelen, juist ook voor tijdschriften, boeken en cadeauartikelen. Binnen #liefsvanhilde collectie vind je enkele artikelen die hiervoor in aanmerking komen. Enkelen, maar hier komt in 2021 verandering in. Dit jaar zal de wenskaartenlijn #liefsvanhilde gelanceerd gaan worden.

Wenskaartenlijn #liefsvanhilde. 
In de tijd van Social Media, is het sturen van een kaartje juist extra bijzonder geworden. Persoonlijk zeg ik altijd;  ‘een kaart is als een knuffel met een postzegel erop’. Een gebaar van extra aandacht schenken aan een moment, een gebeurtenis of juist gewoon,  omdat je wil laten weten dat je aan de ander denkt. Zo veel redenen om een kaart te sturen. Hoe gaaf is het dan om hier een bijdrage aan te leveren!

Het ontwerpen is een mooi proces van de juiste combinaties zoeken van vormgeven,  kleurenspel en het toevoegen van de juiste lettertypes. Wat vast staat is dat het een kaartenlijn zal zijn ‘met een twist van Hilde’. Deze ‘twist’ vind je terug op vele vlakken en bij de verschillende emoties. De #liefsvanhilde kaartenlijn zal opgebouwd zijn met kaarten voor de verschillende momenten in het leven. Kaarten om momenten te vieren, het leven te eren, je te troosten en juist ook om te gedenken. Nieuwsgierig wat er komen gaat? Volg de social media kanalen van Liefs van Hilde om op de hoogte te blijven.

Samenwerken als verkooppunt?
Voor nu zijn de cadeau artikelen al een mooie aanvulling voor jouw winkel. Voor straks zou ik het echt super vinden als mijn wenskaartenlijn in jouw winkel zijn plek zal vinden. Wil je graag als één van de winkels mijn kaartenlijn toevoegen aan je assortiment? Neem dan contact met mij!

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Volg LiefsvanHilde

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde