Saampjes & Goede Doelen

Samen maken we de wereld een stukje mooier! Dit is al jaren mijn motto en in het kort noem ik dit gevoel vaak Saampjes. Ik hou van mensen en verbintenissen leggen tussen mensen. Daarmee heb ik voor jou als trouwe klant het onderdeel Saampjes opgericht. Saampjes van mij voor jou.

Hoe spaar ik Saampjes en wat kan ik ermee? Bij je bestelling ontvang je vanaf een bepaald bedrag Saampjes. Deze kun je inwisselen bij een volgende bestelling of doneren aan één van de goede doelen. Extra leuk: als je goed in de shop kijkt zie je dat je bij bepaalde setjes kaarten of kado artikelen extra Saampjes kunt ontvangen.  De Saampjes zijn een half jaar geldig en worden daarna aan een Goed Doel geschonken. Wil je bij de bestelling direct doneren dan verdubbel ik de Saampjes. Gebruik daarvoor een van deze couponcodes: ACHTERDEHAND | COMPASSION | ZONNEBLOEM.

Goede doelen Saampjes heten niet voor niets Saampjes. Je kunt ook Saampjes doneren aan onderstaande goede doelen. Deze drie doelen staan dichtbij mij en uiteraard zal ik af en toe ook andere goede doelen steunen. Er zijn altijd zaken in de wereld die op dat moment onze aandacht en steun verdienen. De tijdelijke goede doelen zal ik via de nieuwsbrief bekend maken. Krijg je de nieuwsbrief nog niet? Aanmelden voor de nieuwsbrief is zo geregeld. Zo blijf je altijd op de hoogte van Saampjes!

AchterDeHand

AchterDeHand

Schrijnende (financiële) situaties na een overlijden. We horen het niet vaak, maar het is er écht. Daarom heeft Richard Hattink puur vanuit zijn hart deze stichting opgezet en ik deel graag in liefde hieraan mee.
website AchterDeHand

Compassion

Compassion

Ieder kind telt. Via lokale partnerkerken biedt de gemeenschap rechtstreeks hulp aan kinderen in armoede. Daarmee laat Compassion zien: 'God is er in jouw nood. Hij laat je niet los en zal er zijn.'
website Compassion

Zonnebloem

Zonnebloem

Ik hou van zonnebloemen & waar De Zonnebloem voor staat. Zowel landelijk als regionaal klaarstaan voor de ander & altijd inclusief een extra straaltje zon voor diegene die het kan gebruiken.
website de Zonnebloem