terug naar vorige pagina

Spirituele bedrijven

Dankzij de veelzijdigheid in het aanbod op spiritueel vlak noem ik dit stukje gemakshalve ‘spirituele bedrijven’. Want juist dit veelzijdige aanbod voorziet in uitlopende vragen rondom bijbehorende producten. Samen kunnen we het beste afstemmen waar wij elkaar kunnen aanvullen.

Samenwerken als verkooppunt?
Zoals boven beschreven is juist door het grote aanbod het lastig om voorbeelden te geven. Ter inspiratie vanuit reeds besteaande samenwerkingen wil ik graag enkele voorbeelden benoemen.

Binnen de #liefsvanhilde collectie zijn er vele soorten edelstenen leverbaar.  De meeste edelstenen kan ik leveren en je anders in ieder geval in contact brengen met de juiste persoon. Naast het leveren van edelstenen  kijk en denk ik graag met je mee. Wat past bij jou, jouw bedrijf en jouw dienstverlening.

Vanuit jouw spirituele begeleiding is er soms juist vraag naar een houvast. Een houvast in de vorm  van een product dat de reis symboliseert of als anker ingezet kan worden tijdens een transformatie proces. Een houvast komt in vele vormen. Neem gerust contact met mij op en samen kijken we wat het beste aansluit bij jouw vraag.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Volg LiefsvanHilde

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde