terug naar vorige pagina

Steenhouwers

De collecties en merken van Liefs van Hilde passen allemaal goed bij een steenhouwerij die zijn aanbod tevens richt op thuis gedenken. De vraag naar thuis gedenken neemt steeds meer toe en daarmee is de trend gezet voor veel steenhouwerijen om daar op in te spelen.

Soorten producten
De collecties hebben ieder een eigenheid qua uitgangspunt van materialen. Om een goed beeld te krijgen waar de verschillende collecties voor staan, raad ik je aan om een kijkje te nemen in de winkel of bij de uitleg in de rubrieken. Waar 80% van de collecties bestaan uit objecten voor binnen, is er ook een gedeelte van de collectie geschikt voor buiten waarbij maatwerk een mogelijkheid is.

Samenwerken als verkooppunt?
Als steenhouwerij kun je op twee verschillende manieren met mij samenwerken. De meest voorkomende keuze is dat je verkooppunt wordt van de collectie(s). Dit kun je worden door te investeren in het aanschaffen van enkele objecten en deze toe te voegen aan jouw aanbod in de showroom. Zo kan de nabestaande de kwaliteit in het echt zien en zal ik het verkoopteam voorzien van uitleg en mogelijkheden.

De collectie is groot en er zijn erg veel mogelijkheden. Daarom zeg ik er altijd bij ‘ik blijf bij je’.  Je mag mij altijd bellen, appen of mailen zodat ik direct kan meedenken en ondersteunen.

Is jouw bedrijf (nog) niet ingericht rondom thuis gedenken, dan is online samenwerken met mijn collectie misschien een goede eerste stap.

Kan ik ook alleen online samenwerken?
Alleen online samenwerken is zeker een mogelijkheid. Niet elke steenhouwer heeft de schakel al gemaakt om te kunnen adviseren bij thuis gedenken. Mocht je deze mogelijkheid op afstand wel graag willen aanbieden? Dan kan ik dit voor (een gedeelte) je uit handen nemen. Als wij samenwerken kun je nabestaanden doorsturen en functioneer ik als een soort verlengstuk van jouw onderneming. Dit kan op afspraak zijn in de showroom in Lemelerveld of je geeft ze mijn kaart mee waardoor er (online) contact met mij opgenomen kan worden. Let wel, deze mogelijkheid is er niet voor alle merken die ik vertegenwoordig. Als we samen in gesprek gaan kan ik dit het beste persoonlijk toelichten.

Welke manier van samenwerken past bij jouw onderneming?
Hierop is geen standaard antwoord en dit kunnen wij het beste samen bespreken. Er zijn net zoveel oplossingen als er vragen zijn, samen kunnen wij er vast onze weg in vinden. Nieuwsgierig wat de mogelijkheden en voordelen voor jou en jouw bedrijf kunnen zijn? Neem dan contact met mij op zodat we dit samen kunnen bespreken.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Volg LiefsvanHilde

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde