terug naar vorige pagina

Vingerafdruk sieraden

Het toepassen van een vingerafdruk in een sieraden is en blijft bijzonder. Voor ons om te mogen maken, maar vooral om te dragen. Vanuit de rouwbeleving is  de vingerafdruk een unieke verbintenis met diegene die je mist. Buiten deze rouwbeleving zijn er vele momenten waarbij de vingerafdruksieraden van ongekende waarde kunnen zijn.

Royolz Jewellery
Royolz Jewellery is een uniek merk dat zich heeft gespecialiseerd in 3D vingerafdruk & verdiepte vingerafdruk sieraden. Naast een uitgebreide eigen collectie zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Maatwerk door een model of uitvoering speciaal voor jou te designen of door bestaande sieraden mee te nemen in het ontwerp. Bij elk sieraad ontvang je een echtheid certificaat met daarop de gebruikte vingerafdruk.

Produceren van vingerafdruksieraden
Onze kennis en techniek in het werken van verdiepte vingerafdrukken zetten wij ook graag in voor andere bedrijven. Naast onze eigen collecties produceren wij dan ook sieraden voor andere bedrijven, van eigen ontwerpen tot onderdelen van een sieraad!

Vingerafdruk niet alleen van waarde bij rouw
Een vingerafdruk hebben we allemaal, dus waarom niet bij leven deze vastleggen en verwerken tot een mooi sieraad? Doordat ik hoofdzakelijk werkzaam ben in de uitvaartbranche, wordt deze vraag niet vaak aan mij gesteld. Maar dat wil niet zeggen dat dit veel gebeurd. Want hoe mooi is het om een vingerafdruk bij een belangrijk moment in je leven als symbool te gebruiken. Denk hierbij trouwringen of vaderdag & moederdag. Belangrijke verjaardagen 16, 18, 21. Toen ik 18 werd heb ik een ring van mijn ouders gekregen, achteraf had ik graag een ring gehad met hun beider vingerafdrukken.

Trouwringen
Trouwringen eigen maken door elkaars vingerafdruk te verwerken in de ring, dit is iets wat steeds meer gebeurd. Het bezegelen van jullie unieke band op jullie dag met jullie vingerafdruk! Hoe mooi kan een verbintenis vormgegeven worden.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Volg LiefsvanHilde

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde