terug naar vorige pagina

Woon- cadeauwinkel

Als woon- cadeauwinkel komen mensen graag naar je winkel ter inspiratie. Inspiratie op het gebied van de nieuwe woontrends, styling en gadgets. Naast het kijken naar de inrichting van de woning bezoeken ook veel mensen jouw winkel op zoek naar een cadeau. Binnen de Liefs van Hilde collectie zitten enkele artikelen die hiervoor in aanmerking komen. Enkele, maar hier komt in 2021 verandering in. Dit jaar wordt eindelijk de wenskaartenlijn van Liefs van Hilde gelanceerd. Juist voor de cadeauwinkels  is dit een mooie toevoeging van het assortiment.

Wenskaartenlijn #liefsvanhilde.
In deze tijd van Social Media is het sturen van een kaartje extra bijzonder geworden. Mijn gedachte hierbij is; ‘een kaart is als een knuffel met een postzegel erop’. Een blijk van extra aandacht aan een moment, gebeurtenis of gewoon omdat je de ander wil laten weten dat er aan hen wordt gedacht. Er zijn vele redenen om een kaart te sturen. Hoe gaaf is het om hier een bijdrage aan te leveren met mijn eigen kaartenlijn.

De inhoud van de kaartenlijn is een mooi proces. Een proces van het zoeken naar de juiste combinatie tussen vormgeving, kleuren en lettertypes. Het wordt in ieder geval een kaartenlijn ‘met een twist van Hilde’. De twist van Hilde vind je terug op vele vlakken;  het spelen met woorden, kleuren en symbolen. Een kaartenlijn voor ieder moment in het leven; om te vieren, te troosten en te gedenken. Benieuwd wat er zoal komt? Via de Liefs van Hilde Facebook & Instagram pagina’s neem ik jullie graag mee op mijn weg.

Samenwerken als verkooppunt?
Voor nu kunnen de cadeau artikelen een mooie aanvulling zijn voor jouw winkel, maar voor straks zou ik het echt bijzonder vinden als mijn wenskaartenlijn bij jou in de winkel zijn plek zal vinden. Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn om straks als één van de eerste winkels deze lijn toe te kunnen voegen aan je aanbod? Neem dan contact met mij op zodat we dit samen kunnen bespreken.

terug naar vorige pagina

terug naar boven

deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on print
Share on whatsapp

Volg LiefsvanHilde

Samen 1 Regel Wit
Open chat
1
Hoi,
kan ik je ergens mee helpen?
Voel je vrij om mij een vraag te stellen.

Dankjewel,
Liefs van Hilde